Pensiuni Moldova Despre noi

La 5 casute

Descriere Pensiunea La 5 casute

Pensiunea La 5 casute este situata in statiunea Durau, la poalele Muntelui Ceahlau, zona considerata rezervatie naturala. Muntele Ceahlau, cu Varful Ocolasul Mare (altitudinea maxima de 1907m) este una din cele mai atragatoare zone din moldova, in special pentru cei pasionati de drumetii. Pensiunea La 5 casute dispune de 5 casute din lemn, unde pot fi cazate cel putin 10 persoane, dusuri cu apa calda dar si un gratar special pentru petrecerile de vara.

Atractii turistice Pensiunea La 5 casute:

De la Pensiunea La 5 casute puteti merge in drumetii catre Masvul Ceahlau presarat cu grote, turnuri, doline si unde puteti vizita Varful Toaca, Cascada Duruitoarea dar si spre obiectivele turistice din zona: Lacul Rosu, Lacul Bicaz, manastirile Modovenesti etc. De asemenea puteti vizita Schitul Durau, cu picturi interioare de Tonitza, iar in august puteti participa si la Sarbatoarea muntelui.

Detalii contact Pensiunea La 5 casute :

Com. Ceahlau, Statiunea Durau, Jud. Neamt
Elena Lalau
0726 100 692
0745 702 427
E-mail : lalau_lenuta@yahoo.com

Articole asemanatoare:
Vila Bradul
Pensiunea Carmen
Pensiunea Rogin – Hangu
Pensiunea Gheorghiu – Ceahlau
Cabana Izvorul Muntelui

3 Responses »

  1. mie mi-a placut mult acolo si chear am sa ma mai duc. este o gazda buna si draguta cu toata lumea. va multumim mult doamna cum v-ati comportat cu noi.

  2. a fost frumos si va multumesc eu in numele la tot colegiu

  3. sumteti o gazda deosebita tineti-o tot asa…………..

Leave a Reply